Julefred og fryd

Jeg er hjemme. Hjemme hjemme. Og jeg er her med en trygghet om at det ikke er uoverkommelig lenge til jeg skal bo i nærheten neste gang. På vei hjem var jeg noen dager i Bodø, og da hadde jeg et møte med noen folk på ‘rett sted’ for å sjekke muligheten for å dra dit når jeg er ferdig. De sa mer eller mindre ‘hurra’, så det ser ut til at mulighetene er gode. Det har motivert meg, jeg merker at underbevisstheten jobber mye med prosjektet jeg har i tankene og jeg må noen ganger simpelthen sette meg ned med lappetoppen og bare skrive, lage utkast og planer og oversikter.

Ved kirka på Hadselsand

Ved kirka på Hadselsand

Men jeg tilbringer ikke all tida ved vaoien. Jeg er litt rundt omkring også. Søndag var jeg og pappa med mamma til Hadselsand, på yttersida av Austvågøya. Mamma er nemlig prestevikar en liten periode og hadde lysmesse der. Bildet er tatt rett utenfor kirka på ‘Sand’ og mot havet. Bak det grå teppet finnes egentlig høye, vakre, taggete Lofotfjell – men det ville ikke været at vi skulle se akkurat da. Utenfor høyre bildekant strekker Atlanterhavet seg helt forbi Grønland og til Canadas kyst, omtrent. Bølgene rulla dovent inn, steg da de nærma seg land og kræsjet ned igjen i en kaskade av hvitt. Hvitt, grønt og dypblått blandet seg og laget lyd av krefter i bevegelse. Og jeg ville helst bare gå nærmere og nærmere, stille meg i vannkanten og se på. Dessverre var det ei ferge hjem vi måtte rekke.

Jeg er utrolig glad for at jeg skal være her i to hele uker til, og for at vi har flere utflukter planlagt i diverse sammenhenger. Utfordringa blir å ikke blogge for mye, kanskje?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s