En ventil fra Brasil

Ventiler er nyttige saker. Når man ikke trenger dem, er de fornøyd med å bare være der i all enkelhet. Når man trenger dem, går de i funksjon og tillater at man slipper ut det som skal ut og evt inn det som skal inn. Damp, for eksempel. Når temperaturen på innsiden er normal, vet man bare at ventilen finnes. Men når temperaturen stiger og man trenger å slipe ut litt damp, åpner ventilen for at dette kan skje skadefritt og uten nevneverdige konsekvenser for ettertida.

Ventiler. Brasilianske ser bedre ut!

Ventiler. Brasilianske ser bedre ut!

Jeg møtte min ventil i går. Over en kopp kaffe. Min ventil heter Marco og kommer fra Brasil. Det kan godt gå tre ganger måneder mellom hver gang vi snakker skikkelig med hverandre. Et hei og hallo i forbifarta er gjerne det meste. Men når det trenges, som nå, holder det med ei tekstmelding. Så møtes man, slipper ut litt damp fra begge sidene, fyller på med frisk luft og perspektiver, finner ut at man overlever og klarer seg litt til. Blir motivert til å fortsette. Finner simpelthen balansen igjen.

Det er fint med ventiler fra Brasil som heter Marco. Simpelthen.

2 kommentarer om “En ventil fra Brasil

  1. Hei på deg Elisabeth!
    Så fant vi deg i cyberspace:) Du skriver bra! Moro å lese dine små historier. Blir koselig å treffes når du kommer til Norge!

    1000-takk for ALLE hyggelige meldinger i blogg og gjestebok. Det er skikkelig motiverende med noen som kommenterer litt på sidelinjen!

    Hilsen
    Kjersti 🙂

  2. 🙂 Ah… Jeg visste ikke at du hadde funnet sideprosjektet mitt! Skal sende deg en mail som forklarer. Jeg syns det er hyggelig med nettsidene hos dere og koser meg masse med aa foelge med hundene og aktivitetene!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s