Jeg har ikke ord (men bilder)

Sove. Fordi det er godt!

Det var veldig kaldt. Selv sneen frøs.

Noen kjørte med en hund foran sleden. Andre kjørte med atten. Gleden var like stor hos begge kjørerne, tror jeg, da de kom inn igjen.

Noen fikk trent selv om de ikke er med i hundespann. Engelsksetteren Sjakk løp foran et attenspann på en treningsrunde og var like rask og pigg som dem da de kom inn igjen.

Det ser ut som et svart/hvitt-foto. Men det er ikke det.

Lykkelig blogger med seksspann foran sleden. Definitivt mersmak!

5 kommentarer om “Jeg har ikke ord (men bilder)

  1. Flotte bilder! Du har en egen evne til å posisjonere deg slik at du får med deg spennende ting, enten det er i varmeste «ørkenen» eller nordpå 😀

  2. jf: Takk skal du ha! Godt å se at det er flere enn jeg som likte disse bildene. Jeg tok så mange at det ville vært trist om ikke noen av dem var brukanes til blogging 😉 På den annen side kan jeg ikke ta så mye av æren for dem egentlig; med autofokus på kameraet og knallgodt vær det meste av tida var det egentlig bare å trykke på knipseknappen!

    Bandanders: Du slipper definitivt mye måking – til gjengjeld får du behov for en snøscooter for å lage såle for hundepotene dersom sneen er løs, og det er den ofte når det faller mye. Hvis sneen er for løs må hundene bakse mye, og selv om de takler det fint og ofte liker det innmari godt, er risikoen for skader større. Dessverre. Men jeg anbefaler definitivt å prøve hundekjøring – det er fantastisk morsomt, og selv om det kommer mye arbeid med et stort antall hunder, er det utrolig mye man har igjen for det i form av ren og skjær glede. Og opplevelser. Og alt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s