FINN2010: Et prosjekt

Det hender man får seg nye venner i voksen alder. Det hender ens venner får nye venner. Det hender ens venner faller for sine nye venner. Det hender en selv blir kjent med nye venners nye venner.

Det hender at en stor gruppe mennesker får god kjemi og trives i hverandres selskap. Det er også mulig at en stor gruppe deler et felles ønske, og kanskje, sånn noen ganger innimellom, i rent hypotetiske tilfeller, er det mulig at en person blant mange lever i noe som andre oppfatter nærmest å være en drøm. Med litt flaks er denne ene personen en grei og velvillig dame som er mer enn villig til å dele på godene.

Slik ble prosjekt FINN2010* født.

Romjulsmorgen over tigerstaden

Prosjekt FINN 2010 startet som en romjulsmiddagssdiskusjon. Det har utviklet seg utover våren til å bli et fullskala arrangement, og aktivitetene omfatter flere fjellturer, fisking i Saltstraumen, Lofottur med diverse aktiviteter, fotosafari til Kjerringøy, hurtigrutereise og Trollfjordbesøk. Blant annet. Prosjektdeltakerne omfatter ca femten personer i alderen 12 til 40something år, samt minst tre hunder. Prosjektet strekker seg over to sommeruker og prosjektledelse omfatter innkvartering, logistikk og annen tilrettelegging. Prosjektdeltakerne vil delta aktivt i gjennomføringen.

Eggum i Lofoten. Delmål for prosjekt FINN2010.

Forberedelsene er godt i gang. Til helga skal hele komiteen samles og gjennomgå planene for å gi sin endelige tilslutning, samt legge retningslinjer for den videre driften. Det forventes delvis offentliggjøring av de endelige prosjektresultatene på herværende blogg.

Dessverre er stillingen som prosjektleder allerede besatt.

* FINN = Ferie I Nord-Norge

2 kommentarer om “FINN2010: Et prosjekt

  1. Jeg tror det blir kjempebra; deltakerkomiteen ga prosjektet sin fulle tilslutning fredag kveld, detaljer har falt på plass til alles tilfredsstillelse og gjennomføringen ser ut til å skulle gå glatt. Me much like 😉 Noe sier meg at det blir en morsom og sosial sommer på mine trakter!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s