2 x 7 = leseglede

Denne gangen var det dama bak MittSnitt som startet det hele. Hun ga meg en pris (takk igjen!) og som en del av opplegget skal man fortelle sju fakta om seg selv og deretter anbefale sju nye blogger.

Men det er ikke alltid jeg gjør som jeg blir bedt om. Sist jeg var borti noe lignende kom det fra tante Grønn (takk, igjen!) og jeg fortalte sju fakta om meg selv. Denne gangen hopper jeg derfor over fakta og går rett på anbefalingene. MittSnitt tok et par stykker jeg ellers ville tatt, men jeg fant erstatninger. Special prize for you, my friend! 😉 Og for ordens skyld; jeg gir ikke prisen videre men vil gjerne gjøre deg oppmerksom på sju blogger som jeg setter pris på. Du får en liten begrunnelse for hver av dem – enjoy!

Min såkalte blogg – Anniken er på reisefot i Asia og blogger underveis. Jeg liker stilen hennes.

Pulverheksa – Pulverheksa er en seilbåt i Bodø som seiler regatta hver tirsdag. Jeg gledet meg stort over å følge med da jeg bodde i England; nå er jeg selv i Bodø og har store ambisjoner om å knipse heksa en dag hun er på vei ut…

The House in Marrakesh – Blogg skrevet av ei amerikansk dame mens hun (skribent) og mannen hennes (maler) hadde et toårig opphold i Marokko. Bloggen er teknisk sett avslutta, men herlig å bla seg gjennom. Den finnes i to versjoner, en med hovedvekt på bilder (som er linka i tittelen her), og en annen med litt mer tekst. Fotomagi og reiselyst!

The World Examining Works – Dama som blogga fra Marokko holder nå til på Manhattan og blogger derfra. Jeg er ingen NY-elsker og ville heller sett mange andre deler av USA før jeg prioriterte et opphold der, men hun og bloggen frister selv meg. Og så heter hun jo Elisabeth!

Isbiten min – Det var en gang en fugl som bodde på Island, og Ørn var hans navn. Bloggen har han lagt ned, men arkivet…Arkivet! Du skal lete lenge etter bedre underholdning og pussige skråblikk. Spesielt 2007-årgangen er det klasse over! Se for eksempel hva islendingen har funnet ut om været – jeg ser det for meg 🙂

Streck – Streck er en svenske som holder til i tigerstaden og bloggen er i virkeligheten en tegneserie om Emo. Det har gått litt i rykk og napp i det siste, men historien om Emo og folkene i livet hans er bare fantastisk. Syns jeg.

Bandanders – Vestlandsbonde med blikk og evne til å tenke gjør meg lykkelig enten han knipser eller skriver. Det er som om omverdenen forsvinner og lyder blir borte når jeg går inn i hans univers. Mentalhygiene pr laptop!

4 kommentarer om “2 x 7 = leseglede

  1. Det her her kult, Elisabeth! Jeg tenkte litt på det der med å følge reglene for å kunne få en pris. Likte ikke helt de reglene. Men likte godt tanken på å kunne tipse om gode blogger. Så du har egentlig gjort det jeg tenkte på. Så bra! Gleder meg til å se nærmere på anbefalingene dine 🙂

  2. Jeg håper du vil kose deg med dem – noen av dem har gitt meg mange gode stunder i alle fall 🙂

    Priser i Blogglandia er jo ofte fordekte meme’r, dvs en slags kjedebrev som man sender videre, men det er heldigvis sjelden noen blir fornærma om man tilpasser og bøyer reglene litt. Ellers kan det bli kjedelig blogging av det, men med litt rom for tilpasning er det mye som blir langt mer interessant. Heldigvis.

  3. Så utrolig koselig at du anbefalte bloggen min, jeg oppdaget det ikke før nå jeg, men det gjør jo ikke noe! Tusen takk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s