Bodø Street Art – Laget av Stein

Det var søndag. Det var regn. Det var en skitten bil langs en sølete vei og det var egentlig ikke noe å blogge om. Men så kjørte vi en vei jeg ikke ferdes langs til vanlig, og der var det et busskur som fenga interessen min.

Charlie er forelska! Tror jeg 😉

For jeg liker street art. Veldig godt. Spesielt når det er gjort med omtanke og sans for detaljer, og gjerne en snert humor. Den beste kunsten er gjerne den som er laget ut fra skapertrang og overskudd hos kunstneren – og denne er verken kommersiell eller gjort for å tjene penger. Den bare smykker ut et ellers slitent busskur ved Bodøsjøen, omtrent.

Dette er den tredje piecen av Stein som jeg har funnet i Bodø. [En, to.] I tillegg kom jeg i vår over en trafo langs Rønvikveien, den har jeg avbildet under. Selv om motivet/stilen ligner var den ikke signert, i alle fall ikke da jeg knipsa bildet. Derfor er jeg ikke sikker på om det er samme kunstner eller ikke.

Stein eller ikke Stein?

Det gir en ekstra piff til utforskinga av byen når man kommer over skatter som dette. Syns jeg. Og Charlie med ballongen gjorde dagen min litt mindre grå 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s