Til Bandanders

Kjøttmeisenes hus er skjevt etter høststormene

Kjøttmeisenes hus er litt skjevt etter høstens vindorgier

Nordvesten har ruska litt i høst. Herr Kjøttmeis må nok ha litt hjelp til å få boligen i beboelig stand igjen før våren og hekketida tar til for fullt. Heldig for ham at han valgte å slå seg ned i hagen til en snekker, egentlig.

2 kommentarer om “Til Bandanders

  1. Til meg altså ? Det var ikkje verst. Tusen takk.

    Sjølv har eg ein beinfrosen blåmeiskasse liggande under ein halvmeter snø bak huset etter at vi saga ned bjørka han hang i. Skal henge han opp att i god tid før vårrushet på bustadmarknaden startar. Så får vi vone at snekkarnaboen din tek sin del av ansvaret.

    Ynkjer deg ei fin romjul og eit retteleg godt nyttår. Og så vonar eg at din firbeinte får ei OK nyttårsaftan. Sjølv er eg litt uroleg for mi. Ho har blitt meir skremd av fyrverkeriet for kvart år.

  2. Den var til deg – for jeg kom til å tenke på deg med en gang jeg så fuglehuset helt på skeiva 🙂 Jeg tenkte at dette var noe jeg ville likt å lese på bloggen din om huset sto i din hage… Snekkeren tar definitivt ansvaret, huset kom i vater mens jeg var hjemme. Han må sikkert justere det flere ganger i vinter!

    God romjul og godt nyttår til deg også! Min firbeinte skal enten få gjemme seg i kjellergangen nede (uten vinduer og med lite lyd utenfra), eller så skal vi en god tur langt ut i marka. Han har ikke blitt skremt av de spredte forekomstene av raketter som har forekommet i nabolaget så langt, så jeg krysser fingrene for fredag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s