Påskedagen hadde sola med seg

Husker du mitt hytteforsett? I dag tok jeg #1 av de 10 som er målet for dette året. Bare en dagstur, men vi var der i maaange timer. Jeg får aldri nok av å være på Gjælentunet, som tilhører BOT. Og vi var ikke alene. I tillegg til vårt følge talte jeg nesten 50 andre mennesker som var i farvannet uten å benytte seg av hytta; de bare koste seg i fjæra og med turstiene.

Sti i furuskogen

Gjennom furuskog mot Egnarbua

Kjøre bil en halvtimes tid. Parkere og gå hytteveien opp bakken. Ta stien til venstre. Gå over tunet, ned gjennom furuskogen og til målet. Det var det vi skulle i dag. Ikke langt, men temmelig lenge.

Emre og kajakkpadleren

En på fire og en på havet

Vi var ikke de eneste som benyttet den første påskedagen ute. Det var 14 grader i skyggen. Vi var i sola, jeg var i t-skjorte. Han firbeinte var i bånd. Og en annen var i kajakk. Jeg tror ikke noen av oss klaget.

Idyllisk drømmeland

Hon är så söt när hon sover 😉

Ærfuglene satt vaglet på et skjær like ved. Måkene ga lyd fra seg, heiloen klaget, mens ei diger havørn svevde høyt oppe ved fjellet litt lenger bort. Et sted i dette bildet ligger et menneske og sover lett. Man må ikke alltid svette for å oppleve naturen sterkt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s