Ingen kjenner dagen

Så lenge jeg har kjent henne, har hun vært plaget med hodepine tid om annen. Jeg har stort sett tenkt «Stakkars Nic som sliter med migrene» og hun har vel tenkt noe lignende.

I det siste har hodepinen tiltatt, og hun har vært hos fastlegen sin flere ganger. Sist onsdag – for ei lita uke siden – sendte han henne rett til CT-scan ved det lokale sykehuset for å finne ut mer av hva det kunne være. I CT’en fant de ut at det var en stor svulst i hodet til Nic, som ble sendt rett i seng og innlagt. Torsdag ble hun preppa, orientert og forberedt, fredag morgen ble hun operert.

Nic post-op

Nic har tatt bandasjen av

I hodet hennes fjernet kirurgene en svulst som var på størrelse med ca ¼ av hjernen. Heldigvis var svulsten av en type som lar seg operere bort, og beliggenheten var også gunstig når ‘uhellet’ først er ute. Nic er operert, svulsten er helt borte og prognosene for at den aldri skal komme tilbake er bra. Sannsynligvis har hun hatt den nesten hele livet, bare at den har vokst langsomt. Hodepinen er borte, dobbeltsynet har gitt seg. Nic er fortumlet og – mer enn noe annet – glad for at det hele ser ut til å være over, at livet kan normalisere seg igjen ganske snart. Hun gifta seg i fjor høst.

Det hender jeg tenker jeg er glad for at man ikke kjenner morgendagen.

4 kommentarer om “Ingen kjenner dagen

  1. Et forskrekkelig bilde, syntes jeg ved først blikk…, men nei, definitivt nei, det finnes få bilder i verden som er vakrere enn dets til en jente som skal overleve …
    Og at hun ser veldig pen ut er det jeg føles innerst når jeg ser på bildet en gang til.
    Min vennlig hilsen til henne, og mine takker til deg for å dele din glede.

  2. Det ER forskrekkelig, for hun ser ganske grusom ut med jodrester over halve hodet, metallstifter langs en lang sprekk og i det hele tatt… Men hun vil overleve og bli helt frisk igjen, og kjenner seg allerede mye bedre. Nic er ei utrolig sjarmerende dame, og jeg tipper hun blir like fin som før når håret vokser ut igjen. Og så har hun en historie å fortelle når folk lurer på hva som er greia med arret… 😉

  3. Neiognei! For en historie, og for et fint bilde. Jeg synes også at hun er vakker. 😀 – det er en flott fyr, det, som gir sin kone en kanin!
    Enig med deg, Elisabeth – det er mange ganger godt vi ikke vet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s