Eagle Street Art i Bodø

Det er en stund siden siste ordentlig ‘urbane’ post herfra, det blir mye natur og skog og fjell om dagen. Men innimellom blir man overrasket. Det ble jeg også her om dagen, men in a good way. Det er en stund siden sist, men her er siste tilskudd jeg har oppdaget blant byens Street Art-piecer.

Street Art

This used to be my coast...

Denne ørna lever på vestveggen til det gamle Meieriet i Bodø. Det ligger i Dronningens gate nesten midt i byen, men denne veggen vender ut mot Rådhusgata. Bodø liker å markedsføre seg som ‘havørnbyen’ og det er masse ørn her, både havørn, fiskeørn og kongeørn. De flyr over byen, over havet, over boligområdene og over marka. Det skal godt gjøres å IKKE se ørn en dag hvis man først er obs på å se etter.

Jeg vet ikke hvem som har laget denne piecen, for den var ikke signert. Neppe Stein, med andre ord. Det er litt synd at man ikke vet, men på et vis også litt bra. Fin var den uansett. Og jeg vet om en piece til som jeg lenge har sett på, men aldri har knipsa. Det blir kanskje neste prosjekt?

(Fra arkivet: Post 1, post 2, post 3, post 4, post 5)

3 kommentarer om “Eagle Street Art i Bodø

  1. Jeg elsker rovfugl! Men er spesielt fan av ugla, som jeg har flere av i kosedyrvarianter faktisk… Visste ikke at Bodø er en ørne-by forresten, og hadde nok gått med konstant kink i nakken fra å konstant kikke på himmelen dersom jeg hadde bodd der 😉

  2. Bodø er Norges havørnby, formelt tror jeg, og her er masse ørn av forskjellig slag. Jeg ser dem veldig ofte, men det er ikke alltid jeg har kamera med meg. Det finnes folk som bor her som ikke legger merke til dem mer, men jeg er som deg – kink i nakken fortsatt innimellom… 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s