Dag 6 – Tema ‘grønn’

Jeg liker grønt. Helt fra jeg som 10åring i en svært undertrykt sommerforelskelse falt for min fetters kompis, som hadde helt mosegrønne øyne, har jeg visst at jeg likte grønt. Enten det er snakk om bloggere, silkesjal til bare skuldre når man går i fine sommerkjoler, eller sukkerspinn på Kalemegdan: Jeg går gjerne for grønt.

Furukongle

Ei nyutsprunget furukongle trives i salt luft ved havet

Dette er et av de tre grønneste bildene jeg har tatt det siste året. Det ble tatt en times tid hjemmefra, langs stien ned til Gjælentunet, en gang i våres. Jeg liker meg veldig godt der, og de har et eget hus (‘Hundehuset’!!) hvor man kan overnatte med hunden sin hvis man vil. På høsten suser nordlyset grønt over himmelen over Gjælentunet og man kan få skikkelig fine bilder der det eneste som vises av Hundehuset er det opplyste vinduet.

2 kommentarer om “Dag 6 – Tema ‘grønn’

  1. Utenpå huset 😀

    Og noe inni, tenker jeg, etterhvert. Jeg holder på med innflytting enda (dvs utpakking/plassering), og det kommer jo et punkt i denne memeserien som heter ‘her bor jeg’… Vi får se. Du må komme på visitt snart – tar bare 7 minutter å gå til/fra flyplassen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s