Dag 8 – Et favorittbilde

Kill your darlings, baby. Kill them. Jeg mener det. Når man er glad i å ta bilder og har flere tusen bilder fra de siste årene, fra steder, folk, aktiviter og det hele, så er det umulig å velge ett enkelt bilde som skal være ‘favoritt’. Det er umulig, hører du?

Men man må jo velge. I alle fall når man følger et selvvalgt meme 😉

FINN2010 i Børvasstindan

There will be no killing of these darlings!

Så jeg valgte dette bildet. Det kunne vært tjue andre bilder, men jeg valgte et bilde som ble tatt en sen julidag i fjor. Det er et bilde fra FINN2010, og personene du ser er noen av mine sommergjester i fjor. Bildet ble tatt oppe i Åselidalen, som er dalføret mellom Børvasstindan rett sør for Bodø og Saltenfjorden. De (Børvasstindan) er gjengangere på bloggen min, så jeg orker ikke forklare mer om dem.

Vi hadde hatt pissregn i flere dager, men denne ene dagen når vi ferdtes i indrefileten av den lokale fjellverdenen, brøt sola gjennom og ga oss en opplevelse for livet, alle som en. Et par personer hadde aldri i hele sitt liv vært på en ordentlig fjelltur før – her var de/vi ute på sin andre turdag, etter å ha overnatta på Lurfjellhytta natta før. Mannen helt til venstre har drømt om disse fjellene i mange år og fablet om hvordan det ville være med en tur i fjellet i Nord-Norge – nå fikk han oppfylt en drøm. Jeg kunne gitt deg tjue flere grunner til hvorfor jeg valgte dette bildet, men jeg tror ikke det trenges.

Fineste landskapet. Fineste folkene. Et av de fineste bildene. Helt enkelt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s