Dag 14 – Et vinterbilde

Jeg er glad i vinteren. Veldig glad i den. Jeg er et av de ufordragelige menneskene som storkoser seg i boblebukse, dunjakke og lue. Jeg er like gjerne ute som inne selv om det er kaldt. De siste årene har mye av vinteren for min del også handlet om hundekjøring; om fellesskap med venner og hunder, om å følge med under løp og oppdatere nettsider, om å være på Røros i februar. Og sånn.

Vinter i Valdres

Vinterlys i Valdres

Og om fargene. Jeg snakket såvidt om det i går; lyset og fargene om vinteren er fantastiske. Ikke bare her i nord, med mørketid og nordlys, men også lenger sør i landet. Dette bildet er fra Valdres og ble tatt midt på dagen en nyttårsdag for et par år siden. Sammen med venner i hundekjørermiljøet feiret jeg nyttår på ei fjellstue der. Vi hadde fantastiske dager, og jeg har hundrevis av bilder med huskyer (og folk) på. Men det jeg helst ville vise frem i dag, var dette. Litt skyer, ei sol, masse sne. Enkelt. Magisk. Veldig vakkert.

Mitt fine, lille land.

2 kommentarer om “Dag 14 – Et vinterbilde

  1. Vakkert bilde fra en kjempekoselig tur! Det blir mange slike bilder i løpet av vinteren. Om litt så begynner vi å vente på snøen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s