Dag 23 – Et sommerbilde

Solnedgang i England

Solnedgang i Whitstable, England.

Dette bildet har aldri vært publisert her i bloggen før. Det er tatt en sen sommerkveld i Whitstable, en av Englands nydeligste kystbyer. Jeg bodde 15-20 minutter fra Whitstable i flere år (men i innlandet), og noen ganger hvis hjemlengselen ble for sterk, dro jeg en tur til Whitstable og tilbrakte tid ved havet. Det var ikke helt det samme som å være ved havet hjemme, men det hjalp.

Spesielt den kvelden da dette bildet ble tatt. Vi var ei gruppe på 7-8 stykker som hadde tatt veien til Whitstable for å spise fish’n’chips og gjøre fint lite sammen. Det gjorde vi til gagns. I Whitstable kan man spasere uavbrutt langs strandpromenaden gjennom hele byen, fra ende til ende. Promenaden går sogar videre og videre mot øst, og etterhvert blir den til en sti som går hele veien rundt til Dover på sørkysten. Det er for det meste steinstrand, og så er det hele veien bølgebrytere som hindrer kysterosjon. Noen steder er det klipper.

Men hva gjør det? Vi skulle bare være i Whitstable, som er en veldig fin by. Ikke så turistifisert som man kunne forvente, og veldig typisk engelsk kystby. Der er dyre privatboliger, engelske ‘rorbuer’, bittesmå strandhytter og alt man forventer.  Harry og posh om hverandre. Og pub’er, naturligvis. Hvis man er i London, er en tur til Whitstable perfekt for en dagsutflukt eller to. Sommer som vinter, selv om vinterbesøk krever varme klær. Anbefales!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s