Dag 28 – Vær

Utsikt fra moloen

Det var mye vær i bevegelse i dag

Dette bildet er faktisk fra i ettermiddag, tatt med mobilkamera. Jeg kom hjem fra jobb og gikk rett ut med hunden med en gang. Vi tok turen til moloen, tenkte jeg, for det blåste og var samtidig veldig mildt. Femten grader og mild vind uti september er IKKE å forakte, I tell you!

Og da vi kom ned til moloen, skjedde noe som jeg aldri tror har skjedd meg tidligere noensinne: Jeg var helt alene der! Det er alltid folk som går på moloen til alle døgnets tider, omtrent, men akkurat denne ettermiddagsstunda var der ingen. Bare jeg, hunden og noen få måker. Det var nesten surrealistisk – hele veien ut til enden (kanskje en halv kilometer?) var det ikke et eneste menneske. Vi traff ingen før vi var på vei tilbake.

På vei utover knipsa jeg dette bildet i retning øst, mot byen og fjellene bak. Det var helt surrealistisk å se på, nesten som en overdrevet filmscene noen har laget for å skape drama. Jeg venta bare på at et romskip skulle komme ned, og at Tom Cruise eller Will Smith skulle stige ut – men det skjedde ikke.

Så kanskje var det bare en litt uvanlig, fin, mild og likevel vindfylt ettermiddag på moloen mens alle andre var hjemme og laget middag eller noe. Det er mye mulig. Det har fortsatt ikke regnet i dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s