Street Art av Stein. Igjen.

fanget av stein

Et nytt (?) Stein-verk. På trafo i Vestbyen.

Etter at jeg flytta inn til byen igjen, har jeg oppdaga flere nye street art-piecer som jeg har blitt begeistra for. For noen uker siden fant jeg denne fangen da jeg var ute og gikk med et par små helgegjester. Det er Stein som har vært ute med sprayboksen sin igjen, men jeg aner ikke hvor gammelt motivet er. Jeg tipper at det ikke er helt ferskt.

Fireåringen og seksåringen som var sammen med meg da jeg gikk forbi, syns veldig synd på gutten som satt på trafoveggen og ikke fikk leke i gresset. Saken ble ikke bedre av at han hadde ei stor kule lenka til foten heller… Jammen, kunn han ikkje ha skjært den av, så kunn han heller spæll bowling med den? De lurte også på hva den stakkars gutten hadde gjort, og var dette egentlig et ordentlig bilde? Jeg løy så det rant av meg, og de kjøpte det 😉 The joys of babysitting!

På et lite sidespor: Husker du denne? Her om dagen var jeg forbi busskuret og oppdaget at hele innerveggen har blitt overmalt i grått. Nå er der ingen Chaplin mer. Det er litt trist. Hører du, Stein? Kom deg ut med sprayboksen igjen og surprise me!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s