Bakemandag

Millionaire's Shortbread

Millionaire's Shortbread - bakes hos meg i dag!

I dag tilbringes dagen på kjøkkenet. Jeg skal bake masse gode saker; noen skal være her frem til jul, mens andre skal gis bort som spiselige julegaver. De på bildet over heter Millionaire’s Shortbread og oppskrifta har jeg fått fra ei venninne. Jeg har også flere oppskrifter fra fine Alt Godt som skal brukes i dag, noen for første gang, andre for n’te gang.

Etter kontor- og skoletid i dag kommer et par-tre unge damer hit. Vi skal bake lussekatter sammen, og det skulle ikke forbause meg om vi baker andre ting også, når vi først er i gang… I morgen er det St. Lucia, men jeg skal ikke på grytidlig morgenkonsert i domkirka på grunn av jobb. Men først altså; bakedag!

2 kommentarer om “Bakemandag

  1. Hmm… Das scheint nur lecker. Göttlich ! 🙂

    Ditt forrige innlegg var veldig trist, men litt overraskende for meg også.
    Der jeg bor har vi ingen slik «mørketid» før jul. Det hender snarere når vår eller høst nærmerer seg eller begynner.
    Uansett. Jeg håper de mørke nyhetene er bak deg fra nå av, og jeg ønsker deg en lykkelig adventstid (et slik ønske høres litt merkelig ut for meg, vet du, fordi det er noe jeg aldri sier til noen på fransk ! Her er advent feiret av bare små barn, eller faste troende, men begge kategoriene ikke finnes mye lenger rundt meg …).

  2. Jeg skulle ønske dette var mine karamellkjeks. I virkeligheten er bildet fra venninna mi. Jeg leste faktisk feil i oppskrifta og brukte vanlig melk i stedet for tørrmelk, så prosjektet gikk ikke så bra 😆 Men i helga skal jeg bake mer, og da gjør vi et nytt forsøk, denne gangen med tørrmelk!

    Tusen takk for hyggelig hilsen, Geitost, det er en stund siden sist og det er godt å se at du fortsatt er her! Jeg tror resten av adventstida blir kjempefin, og jeg håper du har ei fin juletid du også!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s