Ikke bare jeg som liker Stein

Her om dagen kom jeg over en ’ny’ piece av Stein – min store favoritt innen Street Art, spesielt her i Bodø. Motivet var nostalgisk; Titten Tei og Teodor. Jeg hadde ikke kamera der og da, så jeg fikk ikke knipsa det, men tenkte at det kan jeg komme tilbake til. Helt til jeg plutselig kom over en avisartikkel om Stein – med dette motivet som hovedbilde! Avisen har sogar et intervju med Stein! Jeg ble både glad og imponert.

Det er ikke bare jeg som er begeistret for Stein, obviously. Bildeserien som følger artikkelen viser flere bilder du har sett i bloggen min, pluss et par fra utenbys steder som jeg selv ikke har sett. Til gjengjeld har jeg noen som artikkelen ikke har, bl.a. Chaplin i et busskur i Bodøsjøen (et motiv som nå er malt over), gutten og kråka (som er ved City Nord) og politiprotesten . Jeg lurer fortsatt på om jenta med hjerte-streetart-ballongen er laget av Stein! (Du finner henne i samme bloggpost som Chaplin, bare litt lenger ned. Det er fra en trafo ved Rønvikveien.)

Snart skal jeg ut og knipse dama som kysser en frosk, i tillegg til det med Titten Tei og Teodor. Og hvem vet, kanskje jeg oppdager et eller annet sted et nytt Stein-motiv som verken jeg eller journalisten har sett enda? Det ville ikke vært meg imot.

7 kommentarer om “Ikke bare jeg som liker Stein

  1. Jeg har en egen mappe på telefonen med Steinbilder..det samme har sjefen min:) Så det er ikke bare deg! Bodøtagging!
    Har du sett den langs trefelten mellom Grønnåsen og Bodøelv? Fiiiin!

  2. Jeg har ikke sett den; tusen takk for tips! Skal definitivt ha med kamera og bevege meg forbi der 🙂 Senest tirsdag, for da har jeg ærend der i nabolaget.

    Jeg har også oppdaga at anarkipresten jeg fant i et busskur og så er på en mur i et parkeringsanlegg nedi byen, så den har han faktisk laget to ganger!

    Jeg håper han ikke gir seg på ei stund, og i intervjuet ser det heldigvis ut til at han tenker å fortsette. Jeg skulle gjerne sett noe f.eks. på baksida av Prix Bankgata 😉

  3. Hei igjen! Jeg må også spørre om adressen til denne her. Hvis du husker. Den er fantastisk! På forhånd tusen takk! Mvh Marianne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s