Om å lese Stein

Det finnes kjærlighet, og så finnes det kjærlighet. Jeg tror sistnevnte er det jeg føler når jeg finner en ny Stein-piece et sted i byen. Søndagsturen hadde vært lang og jeg hadde satt snuten hjemover sammen med den firbeinte. Opp en av bakkene i byen oppdaget jeg plutselig denne på en vegg. Den har ikke vært der lenge!

Nytt Stein-motiv i byen

Stein har funnet et nytt hjørne. Hurra!

Jeg syns motivet er herlig – en relativt ung gutt som sitter og leser i sin ”StreetArt Cookbook”. Humor så det rekker, og samtidig et veldig vakkert motiv med forseggjorte detaljer. Dette er i tråd med de Stein-motivene jeg liker best av dem jeg har sett. Kanskje syns jeg Stein er bedre når det er et snev av vemod og ømhet i motivet kontra når han prøver seg som samfunnsrefser? Jeg tror kanskje det.

Takk, Stein. Jeg gleder meg allerede til neste, piece.

Oppdatering 26. januar: Jeg har funnet en til! Den er kjempekul, og jeg ble obs på den takket være en kommentar på et tidligere Stein-innlegg. Blogging følger så snart jeg er forbi stedet med kamera igjen – første gang har jeg gått rett forbi et superkult motiv…

Hvis du vil se flere StreetArt-motiver av Stein fra Bodø, kan du velge taggen for StreetArt i høyremargen. Da får du opp flere innlegg om/med Stein sine motiver, samt annen street art.

4 kommentarer om “Om å lese Stein

  1. Hei! Liker veldig godt ditt Stein arkiv! Husker du hvilken gate du fant denne? Hilsen fotograf fra Oslo

  2. Den ligger rett ved Olakiosken i Nyholmgata. Du ser den fra hovedinngangen til Skagen Hotell, som ligger i krysset Kongensgate/Nyholmgata. Og den er ganske fersk, så den holder nok ei stund til 🙂

  3. Tusen takk! Jeg fant den med en gang! 🙂 Stein har virkelig mye fint her i byen! Har knipset høyt og lavt i går og i dag, men sliter veldig med å finne den nyeste i Dronningensgate. Husker du sånn ca hvor den ligger?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s