London calling

…og det kunne hun ikke motstå. Så hun dro til London. Det er som om hun aldri forlot.

image

Whittards tebutikk, denne gangen i Covent Garden. To sorter te ble, etter nøye utvelgelse, med i kofferten. Det kunne fort vært fem ganger så mange.

image

Sitte i sola med ei god bok. Innimellom fem avtaler og diverse vandringer, rakk jeg også å sitte i en ‘hemmelig’ park og lese ferdig boka mi. Disgrace av Coetzee er dyp, lettlest og veldig god.

image

Middag og skitprat med gode gamle venner. I bakhageserveringa til en tilfeldig pub i Shoreditch. De beste gjensynene er de der det virker som om det bare var i forrige uke vi møttes sist. I virkeligheten er det en jordomseiling, en PhD og en forfatter siden.

image

Brick Lane og litt bort til venstre, så er du der. GT, Pimms og Newcastle Brown Ale gikk ned på høykant. Bordet vi fant, var reservert. Men hyggelige bardamer sørget for at vi fikk beholde det, og stemningen.

image

Jeg tuslet til slutt ‘hjem’ igjen. Og ble møtt av fersk crumble pie med plommer. Ferske de også. Noen ganger stemmer alt. For eksempel en fredag i mai.

3 kommentarer om “London calling

  1. Anniken: Den er veldig fin, i alle fall. Eller… fin er kanskje ikke rette/eneste ordet. Den er GOD; både filosofisk, tvetydig og samtidig drevet av handling. Jeg likte den veldig godt, selv om den til tider forstyrret meg.

    Stine: Var veeeeldig bra! Men så er jeg veldig glad i den byen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s