En skjult Stein

For noen dager siden var jeg i marka og havna et sted hvor det ligger opptil flere bunkerser i et relativt lite område. Da slo det meg at jeg hadde sett et nytt motiv av Stein på hans fjasbokside, og at det lot til å være på innsiden av en bunkers. Så kanskje…? Jeg fulgte magefølelsen, som sa at jeg skulle sjekke en bestemt bunkers. Og det var den rette!

Hemmelig

Hysj! Jeg har gjemt meg inni en bunkers!

Dette motivet ligger lett tilgjengelig, men utenfra ser du naturlig nok ingenting. Det er heller ikke noe utenfor som tilsier at motivet skulle være i akkurat denne bunkersen i forhold til en av de andre som ligger i samme område. Jeg hadde bare mobilen med meg, så derfor er ikke bildekvaliteten den beste. Men hva gjør vel det?

Begge de to ferskeste motivene jeg har sett av Stein viser en person som hysjer. Kanskje ingen dum ide. Den forrige er visst overmalt allerede, tror jeg. Synd, men sant. Det er visst ikke alle som liker streetart’en like mye som meg. Jeg håper dette motivet får leve lenger.

3 kommentarer om “En skjult Stein

  1. hei. Ønsker å komme i kontakt med deg angående et bilde du har lagt ut her, som en av våre artister vil bruke i et cover. kan du kontakte meg på:

    jitse(A)stalkerman.no

    pfh takk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s