Frosken Fredrik

Frosken Fredrik brant ihjel

Frosken Fredrik brant ihjel

Møt Frosken Fredrik. Fredrik kommer fra en froskefrabrikk som heter Nille. Fredrik ble pakket i plast da han ble født, og takket være god beskyttelse har han levd et langt og omflakkende liv. Han har bodd opptil flere steder i Norge. De mest populære oppholdsstedene har vært på borddekorasjoner og i et eikeskap, men han har også hatt tilhold på ei høy kjøkkenhylle.

For ei tid siden ville Fredrik gjerne frem i lyset. Og ikke bare det – han ville bli kvitt plasten. Selvutvikling, kalte han det, leve farlig og ta sjanser. Dessverre skulle han få rett.

På ryggen hadde nemlig Fredrik en veke. Innpakket i plast hadde Fredrik aldri tenkt på den, men da plasten kom av, begynte veken å stige og strekke seg ut fra kroppen. Jeg vil ha ild, sa Fredrik. Han mente at en veke er til for å brukes, og som nyutsprunget lyskilde ville han gjerne utnytte sitt fulle potensiale. Det ble hans bane.

Fredrik avgikk stille ved døden for noen dager siden. Man kan nesten si at livet ebbet ut, bokstavelig talt. Nå er Fredrik bare et minne i hukommelsen hos de som har kjent og sett ham. Måtte han hvile i fred.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s