Mai har sitt eget tempo

Rødsildra et sted i fjæra

Rødsildra et sted i fjæra

Det er noe med mai. Mai er måneden der alt går fort. Det er jobb og aktiviteter og fridager om hverandre, helgene er fullbooket (og til tider dobbelt- eller trippelbooket), ettermiddagene går med og kveldene blir borte. Det er fint, for det er travelt uten stress. I alle fall for min del. Og mai er folk. Masse folk. Kolleger, venner, konsertgjengere, familie, medarbeidere, frivillige og tilfeldig forbipasserende. Det er skrekkelig mange folk å forholde seg til i mai.

Min mai bærer med seg konsert, jobb, hjelpekorpskvelder, blåtur, foreldrebesøk, utenlandsgjesterbesøk, sosiale kvelder, lange vandringer, paibaking, blogging, lesing og skriving, bursdagsfeiring, veterinærbesøk, konfirmasjon med toastmasteroppgave og … enda noen ting. Ikke alt hører hjemme i bloggen. Denne mai-måneden blir nesten så innholdsrik som et helt år, føles det som.

Og innimellom er man ute på tur med den firbeinte, kanskje har man bare med seg mobilen når man burde hatt kamera istedet. Når man kommer over vakker rødsildre, for eksempel. Jeg knipsa den likevel, vel vitende om at jeg heller ville hatt kameraet med meg.

Snart er det tid for å ta frem teltet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s