Dottdottdott i Kvalvika

For ikke lenge siden var StreetArt-artistene Phlegm, DottDottDott og Stein samlet her i byen, i et prosjekt med utgangspunkt i utestedet Dama Di (ligger i Sjøgata). I tillegg til at lokalene og bakgården til Dama Di er rikt dekorert av alle tre, har flere steder i byen fått nye motiver. Bildene under, for eksempel, er henta fra et nedlagt grustak i Kvalvika i Bodø.

Trippeldotten har humor!

Trippeldotten har humor!

En idrettsutøver som hopper og skal lande i ei lengdegrop, og et skilt som advarer mot miner. Jeg vet ikke om trippeldotten har laget dette motivet andre steder, men det er i alle fall veldig velplassert i forhold til omgivelsene. Her er det nok av grus og sand og stein. I tillegg har det gjennom tidene vært sprengt mye, selv om grustaket nå er nedlagt. Jeg håper motivet ikke blir oversprayet med det første.

IMG_8066

Ikke alltid visuelle motiver – og det verbale slår like godt!

Like nedenfor murkanten med lengdehopperen, befinner dette motivet seg. Jeg tror skiltet/stativet har stått der fra før av, og at bare de hvite bokstavene og tegnene er signert artisten. En annen streetart-entusiast jeg kjenner fortalte meg at trippeldotten ikke signerer verker som er satt opp på ‘ulovlige’ steder, dvs steder hvor han ikke har innhenta tillatelse til å utfolde seg. Her er det på et vis ikke signert, men likevel gir han seg til kjenne på utvetydig vis. Me like!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s