(Gate)kunst på garasjen

Det skjer når du minst venter det. For eksempel kan du stå utenfor huset til ei venninne og vente på at hun skal komme ut igjen, fordi dere skal dra et eller annet sted sammen. Kanskje ser du på utsikta mot sør, Børvasstindan er fine med vinterlys bak seg. Og så kaster du et blikk over gata og mot naboens hus.

Det er der du finner det. Naboen hennes har åpenbart sansen for streetart, for der har Mr. Hmm?? fått dekorere hele garasjeporten.

En noget uvanlig - og veldig kul - garasjeport. I mine øyne, i alle fall.

En noget uvanlig – og veldig kul – garasjeport. I mine øyne, i alle fall.

Fargerik og fin. Jeg tror riktignok jeg ser en skrivefeil, to e’er først i ordet stemmerett, men for alt jeg vet kan det være tilsiktet. Den hvite ‘kula’ nede til høyre er jeg litt usikker på. Der er bl.a. symbolet for mann og symbolet for kvinne, kvinnesymbolet er stort og ligger over mannssymbolet. De ligger nesten som en slags pupill i et øye, men jeg usikker på hva de sorte buene egentlig er ment å symbolisere. Likedan som jeg ikke er helt sikker på hvorfor karakteren vil skyte hele kula. Jeg kan fint tolke mening inn i det, men det er langt fra entydig.

Det er nesten så man ønsker seg en garasje selv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s