Ønskeliste når det går mot jul

Jeg har lenge vært begeistret for collager jeg har sett i andre blogger, enten det har handlet om antrekk eller andre ting. Samtidig har jeg tenkt at det ikke er noe i min blogg som egentlig «passer til» å lage collage av – helt til jeg nylig fikk konkret inspirasjon fra bloggeren Bedådyret. I dette innlegget har hun nemlig laget et nydelig collage av ønskelista si til jul. Dèt var tanken jeg trengte. Vi har kommet dithen at venner og familie spør hva man ønsker seg til jul, og hva er vel bedre enn å ha svaret samlet et sted?

Ønskeliste for jula 2014

Ønskeliste for jula 2014

Sånn ser et snapshot av min ønskeliste ut. Pysjamasbukse fra Cubus, dagkrem fra Lumene, boblekåpe fra Fresh Made/Zalando, siste CD’en til Marit Larsen, bok fra ønskelista mi på Amazon – denne heter The Vanishing Act of Esme Lennox, primus, garn – for eksempel Alpakka fra Rauma, ny kartmappe, en god Rioja er aldri feil, stemningsfulle lyskuler, og ramme til et gammelt kart jeg gjerne vil henge på veggen.

Denne lista er verken fullstendig eller absolutt, men den er i høyeste grad representativ. Den spenner fra billig (garn) til litt dyrt (kåpa), men alt er ting jeg har behov for og lyst på, ting med nytteverdi i livet mitt på et eller annet vis. Flere ting kunne jeg enkelt ha kjøpt selv, men livet har lært meg at det er bedre å ønske seg ting til jul enn å kjøpe seg selv masse nytt i november og desember. Så derfor.

Nå gjenstår det bare å se hva venner og familie får med seg av svaret hvis de spør…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s