Godt nytt år!

Måtte 2015 by på nye ruter, godt terreng, mye utsikt – og strålende selskap, såklart.

Klar vei, vakkert terreng, skiftende vær men til syvende og sist blå himmel. Hva mer kan man ønske seg for året som kommer?

Klar vei, vakkert terreng, skiftende vær men til syvende og sist blå himmel. Hva mer kan man ønske seg for året som kommer?

Jeg har i alle fall planene klare, både de helt konkrete og de mer uformelige som blir til mens man går.

4 kommentarer om “Godt nytt år!

 1. Godt nytt år til deg også! Jeg er blant dem som gleder seg stort dersom det blir mer liv i bloggen din – den har gitt meg mange fine stunder 🙂 Min skal også få leve litt mer aktivt og gjennomtenkt i 2015 enn den gjorde året før, har jeg tenkt. Så får vi se om jeg klarer å gjennomføre det. Jeg tror det!

 2. Elisabeth, min kjære nordiske heltinne !

  (Her husker jeg, uten ironi, men tvert imot med stor respekt, at du imponerte meg da du fortalte at du hadde ikke klarte å fullføre ditt prosjekt med Røde Kors som det er snakk om i ditt innlegg “Regn, blæst, kulde, snø og storm. Frivillig.” og så hadde valgt å avslutte din deltakelse.
  I slike tilfeller, mange hadde nøyet seg med å være diskré om saken og ikke skrive noe om den, men du foretrakk å fortelle historien i det hele. En form for beskjedenhet som synes å ikke møtes så ofte for tiden ute i den store verden … )

  Vel.
  Jeg håper å få anledningen til å lese masse av dine fine innlegg igjen, i Iøpet av året som kommer.
  Jeg ønsker deg et riktig godt nytt år.

 3. Godt nytt år til deg også, Geitost, og takk for at du stakk innom! Jeg tror absolutt at det blir mer blogging i år enn det var i fjor, av flere grunner. Godt å se at du henger med!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s