Ting jeg liker

Det er mange ting jeg liker med mitt nye hus. For eksempel:

img_5191 En vinduskarm med rom for både planter og telys. Sånn at blomstene lyser opp på dagen, og telysene på kvelden. Jeg har fortsatt ikke somlet meg til å kjøpe gardiner, selv om jeg har funnet ut hvilke jeg vil ha og hvor jeg får kjøpt dem. Men siden ingen egentlig har innsyn til stua mi, vurderer jeg å la være. Vi får se.
img_5195 Den berømmelige lesekroken jeg fortalte om for litt siden, funker også veldig fint til strikkekrok. Når jeg ikke sitter med ei bok, har jeg gjerne strikketøy i hendene mens jeg hører på radio eller ser en film på Netflix. Da er det veldig greit å kunne strikke lapper til et lappeteppe, for da må jeg ikke følge noe særlig med på hva hendene gjør. Maskene går nærmest av seg selv.
img_5197
Bøker! Jeg er så heldig å ha kjellerstue i huset mitt, og der har jeg plassert alt av bøker og bokhyller. Med ett unntak. Bøker som jeg enten har planer om å lese, og bøker som jeg har begynt på uten å avslutte, får bo i den ene bokhylla som befinner seg i stua. Målet er å komme seg gjennom disse etterhvert, en etter en, og langsomt la dem få flytte ned i kjelleren. Jeg mistenker at det raskt kommer nye inn igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s