Fine, gamle ting

Det er ikke veldig mange blogger jeg leser, men Glamourbibliotekaren er en av dem. Hun har en blogg jeg har fulgt siden 2007, så vi har snart tiårsjubileum!

Denne uka har hun en fin serie gående, hvor leserne oppfordres til å finne frem gamle ting man ikke har brukt på ei stund og så ta dem i bruk. Det kan være smykker, klær eller hva det måtte være. Og jeg lar meg inspirere!

Enkelt, og veldig kjært for meg.

Enkelt, og veldig kjært for meg.

I går var det et par øredobber. I dag er det dette smykket. Jeg tror jeg fikk det til jul for flere år siden av ei venninne. Jeg bodde i utlandet på den tida, og lite kunne hun vite at fargene i smykket passet rett inn i antrekk der jeg brukte et av mine mest populære plagg på den tida; en plommefarget bomullsgenser med v-hals som funket både med jeans og til skjørt, med skjorte under eller ikke.

Smykket er ikke prangende, ei heller dyrt. Selve smykket er i glass, med tre knudrete steiner inni, og lenka er av lær. Det holder i massevis for meg. Etter å ha ligget godt viklet nedi ei skål med smykker, øredobber og ymse greier på badet, plukket jeg det frem i dag morges fordi det matcher antrekket jeg har på meg.

Hva slags gammel ting jeg skal finne frem og ta i bruk i morgen, er jeg usikker på. Etter å ha hatt to dager med smykkerelaterte ‘funn’, er det kanskje på tide å gå på jakt i klesskapet – eller bokhylla?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s