Alltid hjemmelaget brød

To grove deiger til heving, hver til sitt bruk.

To grove deiger til heving, hver til sitt bruk.

De gangene jeg kjøper brød kan telles på en hånd gjennom året. Etter å ha vokst opp med både ei mor og en far som kunne sin brødbaking, er det ikke noe annet som duger. Brødet må være hjemmebakt, og helst ganske grovt.

Venner forundres noen ganger over at jeg baker brødet mitt selv. Jeg forundres tidvis over at de ikke gjør det samme. (Men Livet, så klart. Man skal jo ha/ta tid.)

Jeg har hatt en tendens til å begynne med bakinga ganske sent på kvelden, med tilhørende rangling som konsekvens. Nå har jeg skjerpa meg. Disse to grove deigene skal bli til brød, og de er ferdigstekte i god tid før sengetid. To ‘vanlige’ grove brød og et grytebrød. Det er planen. Jeg gleder meg allerede til frokost. Brunosten står klar og venter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s