18. desember: Julelitteratur

(Nei, ikke bøker om jula. Men bøker jeg vil begynne å lese i jula.)

Jeg har ikke lest så mange bøker i 2017 som jeg egentlig ville, men det er helt greit. Jeg har gjort andre ting; ting jeg også liker. Men berget av uleste bøker hoper seg opp, lista over bøker jeg gjerne vil lese vokser. Derfor har jeg bestemt meg for at jeg skal prioritere mer lesing det neste året (og dermed bruke mindre tid på enkelte andre ting).

Denne blir starten på julelesinga mi

Faktisk har jeg bestemt meg for å starte allerede nå. Jeg har laget meg et dokument hvor jeg fører liste over bøker jeg vil lese i året som kommer – noen av dem har jeg allerede i hylla, andre må eller vil jeg anskaffe meg eller låne. Målet er 50 bøker det neste året. For noen er det ikke mye, for andre er det nesten uoverkommelig. For min egen del tror jeg det er overkommelig, men det vil noen ganger kreve prioritering når det er flere/andre ting jeg har lyst til å bruke tid på.

Boka til høyre kom jeg tilfeldig over på instagram, hvor ei jeg kjenner anbefalte den veldig varmt. Jeg sjekket hva den gikk ut på og lot meg fascinere, og på vei hjem fra jobb i dag ble den min. Allerede i ettermiddag har jeg kommet et godt stykke på vei i den, og så langt er jeg fascinert og glad jeg kjøpte den!

Jeg vet også at jeg får minst ei bok jeg ønsker meg til jul, kanskje flere. Klarer jeg å holde dampen oppe, rekker jeg å lese ferdig The Nix før jeg åpner julegavene på søndag – ellers er jeg redd et blir hard prioritering første juledag! Du skal ikke se bort fra at det dukker opp bokomtaler her inne etterhvert.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s