Det enkleste er mer enn godt nok

Hjemmebakt grovbrød

Jeg vet jeg gjentar meg selv, men det får ikke hjelpe. Nybakt brød er noe av det beste jeg vet. I helga ble det igjen nybakt brød med ordentlig skorpe på, og du milde himmel hvor godt det var.

Jeg bruker en ferdigblanding fra butikken som base når jeg baker, men legger til ting jeg liker å ha i brødene selv, basert på erfaring. Frø av ymse slag. Olje med urter i. Den slags.

En bakerunde holder til to brød, som jeg deler før jeg hiver dem i fryseren. Én del beholder jeg alltid fersk, på benken. Noen skiver forsvinner alltid så snart brødet er tilstrekkelig nedkjølt til at det er forsvarlig å skjære i det.

De to guttene som er hos meg ei og anna helg innimellom er begge veldig glade i hjemmebakt brød. Etter helgas utskeielse på kjøkkenet har de definitivt noe å se frem til neste gang de kommer. Jeg tror ikke de skal bli skuffet.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s