Årets påskefavoritt

Påskefavoritten er i grunnen den samme som hverdagsfavoritten og feriefavoritten og i det hele tatt: Hunden min. Det er nesten ikke noe jeg er så glad i som å være sammen med hunden, gjerne gå lang tur og deretter slappe av innendørs – eller i hagen, hvis været tillater det.

Emre er trøtt etter tur

Den store lille hunden min blir åtte år om et par måneder. Han er like sprek og frisk og glad som da han var 2-3 år og viser ingen tegn til å bli eldre i verken kropp eller sinn. Heldigvis. Mora hans ble 14 før hun måtte gi seg, og planen min er at denne fyren skal få bli minst 15 – om enn ikke for enhver pris. (Men dét er en annen diskusjon.)

Han elsker å være ute på tur, og etter en vinter der turene verken har vært så lange eller hyppige som vi begge har kunnet ønske, er det godt å hilse påska og våren velkommen med å utfolde seg så mye man vil utendørs uten at det gjør vondt noe sted. Aller best er det når vi slår oss ned et sted og lager middag ute. For ikke å snakke om etterpå, når vi kommer hjem. Jeg tar på meg komfortable klær og setter meg i godstolen, han spiser litt og legger seg deretter innenfor synsvidde og faller til ro. Dyp ro.

Denne påska skal det bli mye av begge deler – både turer og ro hjemme. Jeg mistenker at det er en pelsklump som er veldig klar for det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s