Påskevakt

Den firbeinte og jeg har vært på påskevakt med hjelpekorpset et par dager. Vaktstasjonen var hytta «Beinbruddet», som ligger rett utenfor byen, nær et populært utfartssted i marka, og vi har vært et helt gjeng som har kost oss disse dagene. Det føles som om det ikke er helt påske før jeg har vært på vakt på hytta!

Sjokoladekake og ei god bok i solkroken på altanen

Frem til jeg dro på hytta fredag hadde jeg lest to av de tre bøkene jeg hadde satt meg fóre å lese i påska. Da jeg pakket sekken, avvek jeg fra den opprinnelige planen og tok med meg ei bok som ikke lå i ‘påskebunken’ min, men som var langt opp på lista over påbegynte bøker jeg har lyst til å lese ferdig. I løpet av helga kom jeg over halvveis, og det helt uten å forsømme andre plikter som f.eks. radiovakt, kortspilling, strikking, matlaging/oppvask og sånt noe. Jeg er ganske fornøyd med det, og tror kanskje jeg blir ferdig med boka før påska er over.

Store, hvite filler dalte da vi var på tur i blåtimen

Min firbeinte følgesvenn har gjennom sine snart åtte år blitt en slags uformell maskot og  miljøfaktor i hjelpekorpset. Han var med på hytta også, og har vært på tur med både meg og andre folk gjennom helga. Lørdag var vi på tur ved siden av skisporet i marka mens store hvite filler dalte ned, i blåtimen. En enslig skigåer var den eneste vi møtte på. Han kunne fortelle om elg litt lenger opp i løypa, men vi så ikke noe til den der vi gikk. Sannsynligvis like greit.

Og fortsatt er det litt påske igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s