Yderst, så klart!

Noe av det beste jeg vet er å ha all verdens tid til å spise en langvarig frokost mens jeg leser et kvalitetsmagasin og nyter maten min. Får jeg sitte ved mitt eget, hjemmesnekrede kjøkkenbord, er gleden enda større.

Ferskeste utgave av Yderst

Da juni-nummeret av Yderst kom i postkassen forrige uke, la jeg det på kjøkkenbordet og nektet meg selv å lese noe som helst i det før det var helg.  Dette er nemlig ikke et magasin som skal fortæres fort og overfladisk, som en burger på McDonald’s. Det skal nytes bit for bit, med omhu og ettertanke, omtrent som når man er på møsbrømlefse nummer to og bare kan nyde de ulike komponentene som måltidet er satt sammen av.

Jeg har relativt nettopp blitt abonnent, og jeg er fullstendig hekta. På bilder, på tekster, på temaer. Hos meg er ikke Yderst et magasin blant flere, noe jeg blar gjennom nærmest uten å tenke. Yderst er noe helt for seg selv, og det skal læses med andakt og hjerte – samtidig.  I min verden, i alle fall.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s