Septemberfavoritter

Fire septemberfavoritter

Jeg har plukket ut fire ting som utgjør mine desiderte favoritter denne septembermåneden. Kanskje noen av dem faller i smak hos deg også?

Neglelakk fra H&M: Ei venninne hadde nydelig farge på neglene da vi møttes på kaffebar en dag for et par uker siden. Jeg forhørte henne nærmest om hva det var slags farge og hvor lakken kom fra, men presterte å glemme å gå innom butikken etterpå. Flaks. For da vi møttes neste gang, hadde hun kjøpt den i presang til meg! Lakken er fra H&M og fargen heter ‘Rose Umber’.

Novellesamling av Murakami: Jeg liker Haruki Murakami og har lest flere bøker av han. Men det er en stund siden sist jeg leste noveller. Denne boka ble kjøpt på salg og inneholder sju noveller; alle om menn som lever uten kvinner, på et vis. Jeg har bare såvidt begynt på boka og elsker den allerede. Så jeg forsøker å spare; maks en novelle for dag, og ikke hele boka i et jafs. Vi får se hvor lenge det holder.

Nuit á Versailles: Denne teen  fra Dammann Fréres fikk jeg i gave fra ei fransk venninne. Jeg glemmer noen ganger av den, men så dukker den opp igjen når jeg blir rastløs og går på skattejakt i tesamlinga mi. Når man drikker så mye te som jeg gjerne gjør i september, er det godt å ha en litt lettere grønn te med masse og god smak å ty til. Grønn te med blader fra bl.a. bergamot, kiwi, fersken og appelsin. Nyyydelig – både i nesen (duften!) og på tunga.

Jeans: Marion Lee Straight er for tida mine yndlingsjeans. De har gått ut av produksjon, visstnok, men på nettet er de heldigvis fortsatt å få tak i. Jeg går gjerne i kjoler eller skjørt på jobb, og på fritida blir det ofte turbukser når jeg er ute med hunden. Men i september. Da må jeg aller helst ha jeans. Med oppglammet tilbehør kan man bruke dem på jobb, med hettejakke og joggesko er de perfekte til hundelufting på fritida.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s