Pannekaketur med primus for begynnere

Noen ganger må man bare trosse været og komme seg ut. Særlig når man har lyst på pannekaker i friluft, og når turvenninna har en toåring som trenger frisk luft og en hundekompis eller to.

Pannekaker på primus. Endelig.

Sammen med ei venninne som er nytilflytta i både byen og landet skulle jeg ut på tur, angivelig for å vise henne et lett tilgjengelig og svært anvendelig friluftsområde. Det hun og toåringen ikke visste, var at jeg også hadde planer om å introdusere dem til en av friluftslivets gleder: Å lage mat på primus. Man kan knapt gjøre noe feil med pannekakerøre og primus, så jeg gikk for den enkle – og velsmakende – utveien. Det var veldig populært. Både blant store og små og blant firbeinte.

Toåringen kan ikke gå langt uten at disse to får det med seg

To glade huskyer var både spennende og litt skummelt for en ikke-hundevant toåring. Det tok ikke lang tid før han var tryggere på dem og heller tok seg en vandretur i terrenget utenfor gapahuken. Og hundene fulgte med. Ingen skal bli borte fra deres flokk, så mye er sikkert.

Selv med tidvis travle hverdager nå når det nærmer seg advent- og juletid skal det ikke bli lenge til neste middag-på-primus-tur, med eller uten selskap. Jeg kjenner at jeg trenger mer av det. Uansett hvordan været er.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s