Ny mummikopp og ny te

Årets sommermummikopp og nyoppdaget te

Tidligere i uka var jeg i Blodbanken for å gi blod. Da jeg sto og titta på hyllene og vurderte hvilken ‘gave’ jeg skulle ta med meg hjem etterpå, kom ei av de som har jobba lenge i Blodbanken ut fra resepsjonskontoret sitt da hun så meg. «Hei, er det du? Du vil sikkert ha sommerkoppen til mummi. Det er fritt på hylla, men jeg skal gå og hente flere så du får en!» Ikke noe å si på servicen, med andre ord!

Årets sommerkopp fra mummi er et funn i mine øyne; en glad situasjon der mummifamilien og lille My tar seg et kveldsbad i det jeg tror er en innsjø. Du vet det er kveldsbad fordi sola er i ferd med å gå ned, tenker jeg. Lille My er i vannet, Mummimamma stuper med forkleet på, mummipappa er nestemann ut på stupebrettet, etterfulgt av mummitrollet. Og Snorkfrøken? Hun står under et tre og kler av seg mens katta sniker på henne i gresset. Den er virkelig til å bli direkte glad av!

Teen er så fin å se på også!

Det er noen teer jeg forbinder mer med vår og sommer, og andre teer jeg forbinder mer med vinter og mørketid. Jeg var litt i villrede om hvilken te jeg skulle gå løs på da jeg kom hjem med den fine koppen, og jeg ble derfor veldig glad da jeg i skapet oppdaget en full og uåpnet pakke med grønn te; «Tante Grønns hage» fra Smak & Behag. Den fikk jeg til jul, men jeg hadde fullstendig glemt av den. Nå viste den seg å være helt rett – og det har allerede gått med ganske mange kopper av denne teen. Den er simpelthen helt nydelig, full av smaker uten at de slår hverandre ihjel på noe vis. Perfekt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s