Revestreker midt i byen

Noen går ut i naturen og sitter musestille nesten i timesvis for å få et glimt av rev og reveunger på denne tida av året. Andre av oss planlegger ingenting og går bare tur med hunden nærmest midt i byen, for så å ende opp med ca samme opplevelse.

Husky, berner og lille reverampen

Jeg gikk en sen ettermiddagstur med hunden langs en forholdsvis sentral vei i byen. Mot oss kom berner sennen-tispa Shira, som jeg ikke har sett siden hun var valp og bare halvparten så stor.

Mens hundene hilste på hverandre, kom plutselig en revevalp vandrende forbi! Jeg var veldig glad jeg hadde et solid grep i hundebåndet da iveren til huskyen tok overhånd. Reven var mer nysgjerrig enn redd og gjorde mange forsøk på å komme nærmest mulig hundene uten å risikere altfor mye, men helt innpå kom han dog ikke.  Et par ganger var han nærmere trafikken enn jeg likte å se.

Det hele ble ei fornøyelig stund som varte i kanskje ti minutter. Reveungen fikk seg ikke til å gå tilbake til mora og resten av søskenflokken så lenge vi var der, så det endte med at vi forlot stedet for å ikke distrahere ham.

Noen ganger viser det seg at det enkle veldig fort blir til det beste underveis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s