Timeout på utekontoret

Jeg har sagt det før og sier det gjerne igjen: En av gledene her i livet er å ha utekontor; å ha en liten arbeidsplass et helt annet sted enn der man vanligvis jobber. Et av mine favorittsteder er på kaffebaren ‘min’, som ligger omtrent midt i byen. Tidligere i uka var jeg igjen der i forbindelse med et cruiseanløp; etter å ha vært ombord på skipet da det kom inn, tok jeg et par timer på kaffebaren før det var tid for neste punkt på timeplanen.

Mummibok og varm sjokolade

Det var ikke så mye byråkrati å hanskes med denne gangen; ikke for mange telefoner og ikke mye papirarbeid. Dermed kunne jeg med god samvittighet sitte ved vinduet og drikke varm sjokolade mens jeg leste litt i min medbrakte bok; ‘Pappaen og havet’ av Tove Jansson – ei bok om mummifamilien som drar til ei øde fyr-øy uti havet og bor for en periode. Jeg leste den første gang da jeg var på Skomvær fyr en periode for noen år siden, og det var et særdeles hyggelig gjensyn å lese den på nytt.

Nå har jeg lest ferdig sju bøker siden sankthans, og målet er ti bøker før skolestart. Jeg tror jeg ligger godt an, med andre ord. Det ser ut til å bli mer enn ti bøker lest i sommer, for jeg har ikke tenkt å stoppe når jeg kommer så langt. Til det er det alt for mange bøker jeg vil få med meg de nærmeste ukene.

Azamara Journey kommer til Bodø for første gang

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s