Jeg er her fortsatt

Bakom skyene og så videre…

Gründerlivet tok meg. Corona skjedde. Og nå sitter jeg her. Glad for å ha en jobb, på den ene siden, en fast jobb som ikke er nødt til å permittere folk. Og på den andre siden; en gründervirksomhet som ligger på is. Men jeg lever og har mat på bordet.

Jeg var i Alta da corona traff Norge for alvor. Midt i oppbygginga til en hektisk innspurt på Finnmarksløpet FL-1200 kom beskjeden – løpet var stoppet. Antiklimaks er ikke nok til å beskrive følelsen som bredte seg hos meg og mange andre, men det er kanskje det nærmeste man kommer. Deretter begynte coronatiltakene å feste et stadig sterkere grep om samfunnet og om hverdagen vår.

Og jeg merker at det krever sin kvinne å stå i dette.

Jeg passer på å se folk ansikt til ansikt hver eneste dag. Ikke nødvendigvis på nært hold, ikke nødvendigvis en klem når man føler for det. Men ansikt til ansikt, ikke bare på skjerm. Jeg har regelmessige avtaler; skypemøter på jobb, zoom-møter i ymse andre sammenhenger, av og til en streamet konsert på kveldstid. Jeg bytter mellom hjemmekontor ‘hjemme’ og hjemmekontor ute, på min yndlingskaffebar.

Hundelufting gjør at jeg får frisk luft hver eneste dag. Pelsfjeset gir meg kjærleik så jeg holder ut en dag til, hele tida og hver dag. Han blir ti år om ikke lenge, men han er like glad og like grei og like fin å bo med som før.

Og jeg legger planer. Både private og forretningsplaner måtte legges på is og gjøres om da corona traff, men jeg har ikke gitt dem opp. Arrangementer kan utsettes. Nye planer kan legges for når dette har gått over. Ting kan gjøres annerledes enn man hadde planlagt. Det meste går seg til i min verden og hverdag. Heldigvis.

Så jeg er her. Jeg blir her. Det får ta den tida det tar. Det blir vår, det blir sommer. This, too, shall pass.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s