Dette er ikke Oslo

For da bussen fra byen var en halvtime forsinka, beklaga sjåføren gjentatte ganger over høytaleranlegget. Alle fikk reise gratis uansett hvor de skulle til og fra, og han sa seg lei for at han ikke hadde kaffe å servere oss underveis. «Det sku man jo ha hadd når folk har stådd og frosse i en halvtime mens di venta!»

Servicen gjorde at forsinkelsen plutselig ikke var så farlig likevel. Heldigvis hadde jeg god tid.

Heder og ære til Salten Bilruter og stand-in-sjåføren på rute 11 som skulle ha gått 11:30 i dag…

2 kommentarer om “Dette er ikke Oslo

  1. Herlig! Og du har rett i at det ikke kunne være Oslo, for den ene bussjåføren som i min tid i storbyen (i riktig gamle dager, vel og merke) prøvde seg med litt godt humør og artigheter over høytaleranlegget ble anmeldt av engstelige passasjerer som mente han måtte være sterkt beruset for å oppføre seg slik…

  2. 😆 Det er ikke mulig!

    Jeg tok en gang banen opp til Holmenkollen den samme dagen som Ta Sjansen var. Det var smekkfullt helt fra Jernbanetorget og opp… Da banen stoppa på Majorstua, var det umulig å komme seg av eller på. Da kom det over høyttalerne: Hvis mennene trekker inn magen og damene trekker inn attributtene, får vi kanskje plass til noen fler før vi tar av oppover bakken!» Folk lo og trakk litt sammen, og jammen ble det plass til noen fler. Og ikke minst: Stemninga ble mye lettere og ikke så gretten som den lett blir i slike situasjoner.

    De fjesene folk hadde da de forsto at de slapp å betale? Verdt hele turen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s