Ut i naturen. Og hjemme. Samtidig.

Jeg er tilhenger av å gjøre det enkelt. En stor naturopplevelse trenger ikke kreve lang tid til planlegging og forberedelser.  Det kan skje ganske spontant, og uten å dra langt avgårde.

For eksempel kan man komme hjem en kveld og se at det er klarvær, og at det er ting som tyder på at det er i ferd med å bli nordlys. Går man inn da? Njah. Ikke for å bli værende. Man går inn og tar på seg varme klær. Lager en kopp kakao og har oppi en dæsj Baileys om man vil. Deretter finner man frem et sitterunderlag, og kanskje kamera. Til sist tar man hunden i bånd og går ut.

Nordlys

Nordlyset kommer…

Sånn. Sittende på min mørklagte terrasse for noen kvelder siden knipset jeg dette bildet, og andre. Jeg brukte ikke stativ, så det er litt utydelig, men hva gjør det? Det var simpelthen helt fantastisk å kunne sitte rett utenfor sitt eget stuevindu, bokstavelig talt, og ha det så varmt og koselig og vakkert. Nordlyset ble aldri veldig skarpt denne kvelden, men det var masse av det og det flyttet og beveget seg hele tida. Utrolig fascinerende å følge med på!

Det enkle er noen ganger mer enn nok for meg.

Og kvelden etter? Da var det masse og sterkt nordlys i fem farger som lekte seg på hele himmelen i flere timer. Jeg var ute da også. Men kameraet lå hjemme.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s